slo

T 041 306 606 Vstopi v trgovino www.skeniram.si Pošljite nam eSporočilo

       

Povej naprej:

SKENERJI  
  FUJITSU
  KODAK
  VEČOPRAVILNE NAPRAVE
 
SKENERJI VELIKEGA FORMATA  
  CONTEX
  KYOCERA MITA
 
PROGRAMSKA OPREMA  
  OCR
  MREŽNO SKENIRANJE
 
HRAMBA PODATKOV  
  NAS STREŽNIKI
 
UGODNO  
  AKCIJA
 
SKENIRANJE PRI NAS...  
  POSLOVALNICA
 
 
   

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Laservis d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja so v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov(ZVPot).
S spletno trgovino Laservis d.o.o. upravlja podjetje Laservis d.o.o, Dolenjska c. 58, 1000 Ljubljana.
Obiskovalcu ni potrebna registracija ob nakupu, vendar pa njegovo osebno ime in naslov elektronske pošte pri sami izvedbi naročila povezujeta kupca z njegovim naročilom.
Pridobitev podatkov
Ponudnik uporabniku zagotavlja naslednje podatke:
1. firmo in sedež podjetja;
2. bistvene lastnosti blaga ali storitve, vključno z najkrajšim rokom trajanja pogodbe, če je predmet pogodbe trajna ali ponavljajoča se izpolnitev;
3. ceno blaga ali storitve, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami;
4. morebitne stroške in pogoje dostave;
5. podrobnejšo ureditev plačila ter načina in roka dobave ali izpolnitve;
6. opis pravice do odstopa od pogodbe v skladu s 43.č členom tega zakona; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom nima pravice do odstopa mora biti o tem izrecno obveščen;
7. stroške, povezane z uporabo komunikacijskega sredstva, če se ti stroški razlikujejo od običajne osnovne tarife, ki jo potrošnik običajno plačuje;
8. rok veljavnosti ponudbe, še posebej cene.
Poleg tega pa še navodila za:
1. točno navedbo tehničnih korakov, ki vodijo do sklenitve pogodbe;
2. navedba ali bo sklenjena pogodba shranjena pri podjetju in na kakšen način bo možen dostop do nje;
3. navedba tehnoloških sredstev, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila;
4. jeziki, v katerih je možno skleniti pogodbo.
Postopek nakupa
1. Naročilo prevzeto Po oddaji naročila kupca, le ta prejme povratno sporočilo po elektronski pošti, da je naročilo prevzeto, z vsemi bistvenemi podatki o naročilu(naročilo kupec lahko preveri in tudi natisne takoj po oddaji naročila). Do prejema novega elektronskega sporočila, da je njegovo naročilo v obdelavi, lahko kupec od naročila odstopi brez vseh obveznosti. Preklic naročila mora sporočiti na primeren način(elektronska pošta, telefon, ipd ).
2. Naročilo v obdelavi
Naročilo ponudnik preveri(dobavljivost izdelkov, cena, rok dobave...) in nato naročilo potrdi oziroma zavrne z obrazložitvijo. V primeru preverjanja podatkov iz naročila ima ponudnik pravico kontaktirati z kupcem na telefonsko številko, ki je bila podana pri naročilu. Kupec nato prejme elektronsko sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Kupec ima nato možnost preklica naročila v času 60 minut po prejemu potrdila o naročilu, nato je pogodba o nakupu nepreklicno sklenjena.
3. Naročilo izpolnjeno
Ko je blago odposlano, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je blago poslano oziroma, da je naročilo izpolnjeno. Obenem kupec prejme navodila o vračanju blaga, kontaktne podatke za reševanje zamude pri dostavi in postopku pritožbe.
Hranjenje pogodbe
Pogodba o nakupu se hrani na sedežu podjatja Laservis d.o.o.
Kupec ima možnost pridobitve ali vpogleda pogodbe po poprejšnem dogovoru.
Jezik pogodbe
Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.
Cene artiklov
Cene so objavljene kot končne cene z DDV-jem in veljajo v trenutku oddaje naročila. Lahko se spremenijo med samim oddajanjem naročila ali pa so objavljene napačne cene kot posledica tipkarskih napak ipd. V tem primeru ima kupec pravico odstopa od nakupa brez stroškov odstopa. Ko kupec prejme elektronsko sporočilo, da je naročilo v obdelavi, pa so cene določene in veljajo za oba pogodbena partnerja.
Vse cene pridobijo 2% spletni popust(prikazan pred potrditvijo naročila in velja samo za spletno trgovino), oziroma 4% popust pri naročilu z vrednostjo nakupa nad 500 €. Popusta se ne seštevata.
Način plačila
Omogočeni so naslednji načini plačila:
- z gotovino ob prevzemu blaga(plačilo kurirski službi). V tem primeru imejte pripravljeno primerno količino denarja zaradi možni zapletov pri menjavi večjih bankovcev
- z nakazilom na TR Račun po prejemu predračuna upravitelja trgovine podjetja Laservis d.o.o.
Vračilo blaga
Kupec ima možnost vračila blaga v 30-ih dneh od nakupa blaga. Kupec nosi samo stroške dostave pri vrnitvi blaga. O nameravanem vračilu blaga mora kupec ponudnika blaga pisno obvestiti v 15 dneh od prejema blaga in ga nato v 15 dneh vrniti(sporočilo na elektronsko pošto ponudnika info@laservis.si). Blago prevzamemo samo po poprejšnem dogovoru - pošiljk z odkupom ne sprejemamo. Blago mora biti v originalni embalaži-nepoškodovani, ne sme biti uporabljeno ali poškodovano.
Razen če sta se pogodbeni stranki dogovorili drugače, potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe :
1. pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe;
2. pri pogodbah o dobavi avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je potrošnik odprl varnostni pečat;
3. pri pogodbah o dobavi časopisov, revij in periodičnih publikacij.
Če je potrošnik odstopil od pogodbe, mu mora podjetje vrniti vsa opravljena plačila. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če podjetje zamudi z vračilom plačil, mora potrošniku poleg zakonitih zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.
Garancija
Za vse tehnične izdelke velja najmanj 1 letna garancija, razen v primeru, ko je označen daljši garancijski rok. Garancija je lahko označena na artiklu ali računu. Če ni informacij o garancijskem roku, jo artikel nima. Garancija velja samo v primeru upoštevanja navodil iz garancijskega lista in ob predložitvi računa.
Servisna služba za uveljavljanje garancije je Laservis d.o.o., Ljubljana.
Rok dobave izdelkov
Običajni rok dobave je 1-2 dni za izdelke splošne porabe. Za izdelke, kateri niso na zalogi v Slovenij, je rok dobave običajno 8 dni. Ta rok velja tudi za izdelke, ki so sestavljeni po potrošnikovih navodilih. V nasprotnem, bo potrošnik obveščen o drugačnih pogojih dostave.
Dostava
Blago načeloma dostavlja pogodbeni partner GLS-kurirska služba.
Ob prevzemu blaga kupec prejme:
- račun za blago z razčlenjenimi stroški na trajnem mediju
- pisno obvestilo o pogojih za vračilu in načinu vračila blaga oz., če te možnosti nima
- v primeru garancije, garancijski list s podatki o servisni službi
- naslov za pošiljanje pripomb, ugovorov, zahtev in izjav
Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik bo osebne podatke uporabljal izključno za potrebe sklenitve pogodbe oz. naročila. Ponudnik bo te podatke trajno varoval in jih ne bo v nobenem primeru predal nepooblaščenim osebam.
Odgovornost ponudnika
V primeru spremembe cen, nedobavljivosti artiklov ali nerazumnih dobavnih rokov, se ponudnik odvezuje odgovornosti. V takih primerih bo ponudnik o tem obvestil kupca in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo artikla, v obojestransko zadovoljstvo.
Slike objavljenih artiklov ne izražajo dejanskega stanja in jih je potrebno obravnavati kot simbolične.
Pritožbe in spori
Ker so reševanja pritožb in sporov na sodišču običajno dražja kot je vrednost naročenega blaga, se trudimo le te rešiti na drugačen način v obojestransko zadovoljstvo. V nasprotnem primeru pa velja zakon o varstvu potrošnikov. V primeru pritožb ali sporov bo kupec dobil kontaktne podatke osebe, s katero bo sodeloval po telefonu ali elektronski pošti.
 

   
   
     
   
     
   
 
 
 REŠITVE 

 
 NOVICE


Osebni prevzem:
Printamsi
Eipprova 9, Ljubljana

 
NAMESTITEV
SERVIS
NADOMESTNI SKENER
POMOČ
 
 GONILNIKI
FUJITSU
KODAK
CANON
KYOCERA
 
©laservis d.o.o. 2011

E-kopirnica

E-trgovina

www.skeniram.si www.synology.si

www.laservis.si